SearchSommermoro i Kvænangen 2007

Sommermoro i Kvænangen - arrangementer i regi av Verddelaget og samarbeidspartnere

Verddelaget formål er å skape samarbeidsarenaer hvor fastboende og reindriftssamer kan møtes og bli kjent i vennskapelighet og utvikle et verddefellesskap gjennom felles aktivitet.

Bli med på sommermoro i Kvænangen. Her er et rikt og variert program for alle, - både store og små. Det starter torsdag 19.07 med Verddekafe i Burfjord, så blir det Verddeturnering på Burfjord Stadion på fredag og lørdag, med en Barneturnering på søndag. På fredag 20.7 vil det være ungdomsdiskotek,på lørag 21.07 offentlig fest på huset i Burfjord. Det vil bli fiskekonkurranse på Alteidet på søndag 22.07, familiedag i Kvænangsbotn på onsdag 25.07, ekskursjon til Spildra på lørdag 28.07, fest i Kvænangsbotn lørdag 28.07 og norsk/samisk gudstjeneste på lørdag 4.august. Som dere ser så er det nok å velge i. Verddelaget og samarbeidspartnere ønsker alle velkommen.

Sommerkurs vil bli arrangert i perioden 16.07 til 4.08. Her har du mulighet til å:

* Lære deg å lage tradisjonell mat fra kysten og vidda

* Lære deg å joike

* Lære deg å sette opp og innrede en tradisjonell samisk lavvu

* Lære deg dagligdagse ord og utrykk på samisk

* Lære deg å sy bruksting som luhkka, kaffepose og skinnveske

* Lære deg å strikke og hekle, Anne Gerd Jonassen, tlf 936 26435

Kursene varer i en/to dager. Tid og sted annonseres senere av kurslederne, ta kontakt med Berit Marie E. Eira, tlf 913 28626 for å melde om interesse. Kursene holdes med forbehold om nok deltakere og interesse.

Her kan du laste ned program over de ulike aktivitetene i pdf-format:

Program forside og side 4

Program side 2 og 3

[ Logg inn ]